Tennislessen

We hebben een nieuwe clubtrainer!

We zijn, als bestuur, zeer verheugd te melden dat we een nieuwe clubtrainer hebben. Michael (Mike) Darmanin start dit seizoen met het verzorgen van onze tennislessen. Mike was voorheen verbonden aan een tennisschool waarbij hij o.a. op LTV Nieuwland las gaf. We hebben Mike gevraagd zich kort even voor te stellen: 

"Hi, ik ben Mike, ruim 40 jaar geleden geboren in Dubai, zoon van een Nederlandse moeder en Maltese vader en sinds mijn 18e woon ik in Nederland. 

Vanaf mijn vroegste herinneringen heb ik altijd een passie voor sport gehad. Op mijn twaalfde ontdekte ik tennis, en vanaf dat moment raakte ik direct gefascineerd door het samenspel van balrotatie en balcontrole.

Na het afronden van mijn studie Communicatie en Media aan de Hogeschool Utrecht en enkele jaren werkervaring bij diverse bedrijven, werd het me duidelijk dat een fulltime kantoorbaan niet bij me paste. Daarom besloot ik in 2018 mijn hart te volgen en een opleiding tot tennisleraar te volgen. Het was zonder twijfel een van de beste keuzes in mijn leven.

Wat ik het meest waardeer in mijn werk? Het geven van professionele tennislessen met veel passie en toewijding. Ik streef ernaar ervoor te zorgen dat mijn leerlingen plezier beleven aan hun tenniservaring en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om je op de tennisbaan te ontmoeten!"

Training

De lessen worden tijdens het tennisseizoen op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gegeven voor volwassenen. Jeugdlessen vinden plaats op de maandagmiddag, dinsdagmiddag en mogelijk nog een extra middag in de week. 

Naar alle leden is op maandag 04 maart een mail gestuurd met de inschrijfformulieren voor tennislessen volwassenen en tennislessen jeugd. 

Voor de groepslessen voor volwassenen kun je jouw lesgroep middels 1 formulier opgeven. Maak je nog geen deel uit van een vast lesgroepje, geen probleem. Vul dan alleen je eigen gegevens in en wij zorgen ervoor dat je bij een groep wordt ingedeeld.

Voor de groepslessen jeugd kun je voor jouw zoon of dochter aangeven met welk vriend(in) hij/zij graag in een lesgroep zit. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Tevens kun je aangeven wat je voorkeur is qua dag en tijd. We willen hierbij opmerken dat we ook hier zoveel mogelijk rekening houden met deze voorkeuren maar dat er geen rechten aan ontleend kunnen worden. Ook voorgaande jaren geven geen recht op een specifieke dag of tijdstip.

N.B. Leden die gebruik maken van de tennislessen kunnen, wanneer zij verhinderd zijn voor een tennisles, alleen een ander lid van TC Voordaan laten optreden als invaller. Niet-leden mogen dus niet invallen voor leden. Degene die invalt voor een ander lid van TC Voordaan dient bij aanvang van de les zijn/haar ledenpas aan de betreffende tennisleraar te laten zien. Wanneer degene die invalt dit niet kan overhandigen, kan er niet ingevallen worden. 

Jeugdtraining

De jeugdtraining is ingedeeld in vier leeftijdscategorieën met elk een eigen trainingsplan. Om tennis onder de knie te krijgen en er echt lol aan te beleven is het wenselijk dat kinderen ook buiten de training regelmatig tennissen. Kinderen kunnen zo de verschillende slagen die zij in de les leren eigen maken waardoor zij meer ‘vastigheid’ in hun slag krijgen en het plezier in tennis vergroot. In het trainingsplan jeugd staat per leeftijdscategorie uiteengezet wat er per week wordt behandeld in de tennisles en wat het uiteindelijke einddoel is.

De jeugdlessen worden gegeven op de maandagmiddag, dinsdagmiddag en zoals eerder gemeld mogelijk nog een extra middag in de week. Geef daarom op het inschrijfformulier ook aan op welke dagen uw kind kan lessen.

Tarief tennislessen 2024 

Het tarief voor de groepsles is EUR 52,50 per les. Het aantal lessen dat dit seizoen wordt gegeven is 18 lessen. Dit betekent dat een lesgroep met vier deelnemers uitkomt op EUR 236,25. De tennislessen starten op maandag 1 april.

Heb je een vraag? mail deze naar [email protected].

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan