TC Voordaan

Op onze club wordt de afgelopen jaren met veel enthousiasme deelgenomen aan de competitie. We hebben inmiddels diverse herenteams, damesteams, gemengde teams en jeugdteams. Heb je ook zin om deel te nemen aan de competitie, organiseer een team en schrijf je in voor een van competitievormen. Competitie heeft alles in zich: het is gezellig, je bezoekt andere tennisverenigingen, je doet het samen, je daagt jezelf uit én het is natuurlijk lekker sportief en buiten.

Competitievormen

Sinds 2017 heeft de KNLTB naast het reguliere competitie aanbod, Competitie Nieuwe Stijl geïntroduceerd. Competitie nieuwe stijl komt tegemoet aan de wens van tennissers voor een meer compacte en beter planbare competitiedag. Hiervoor zijn nieuwe aanvullende competitievormen geïntroduceerd zoals de 8&9 competitie en de zomeravondcompetitie. Voor beide competitievormen geldt compact spelen. Ook is de najaarscompetitie aangepast voor een betere aansluiting op het winterseizoen. In het najaar bestaat de competitie uit 5 speeldagen en wordt er wekelijks gespeeld in plaats van om de week. Wil je meer weten over de diverse competitievormen, neem dan even een kijkje op de KNLTB site of de FAQ’s voor meer informatie.

Competitie ook voor jeugdleden

Ook de jongste leden kunnen zich inschrijven voor de competitie. Voor hen is de Tenniskids Competitie in het leven geroepen. Een competitie die zowel in het voorjaar als in het najaar wordt gespeeld. Meer informatie over Tenniskids Competitie vind je op de KNLTB site. 

Vanaf twee ontvangende teams zijn alle banen gereserveerd voor de competitie. 

Ga snel naar:

Voorjaarscompetitie

Najaarscompetitie

Jeugdcompetitie

Voor het aanmelden van je team of vragen over de competitie kun je terecht bij Justine Gonggrijp via [email protected]

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan