Sleepnet 2024-03

15 maart 2024


  1. Nog even geduld...
  2. Nieuwe clubtrainer! 
  3. Vaker inzet van leden gevraagd
  4. Save the dates... Clubagenda 2024 
  5. Voorjaarscompetitie start vanaf 5 april
  6. Wijzigingen bestuur
  7. Vrienden van TC Voordaan

1. Nog even geduld...

Robert en zijn team zijn op dit moment druk met het baanonderhoud. De banen zijn weer voorzien van een nieuwe laag gravel en op dit moment worden de banen meerdere keren gerold. Het streven is om vanaf zaterdag 23 maart de banen weer bespeelbaar te hebben. Alles hangt natuurlijk af van de weersomstandigheden. Zodra de banen bespeelbaar zijn, melden we dit via de mail. 

Baanonderhoud TC Voordaan 2024

2. Nieuwe clubtrainer

We zijn, als bestuur, zeer verheugd te melden dat we een nieuwe clubtrainer hebben. Michael (Mike) Darmanin start dit seizoen met het verzorgen van onze tennislessen. Mike was voorheen verbonden aan een tennisschool waarbij hij o.a. op LTV Nieuwland las gaf. We hebben Mike gevraagd zich kort even voor te stellen: 

"Hi, ik ben Mike, ruim 40 jaar geleden geboren in Dubai, zoon van een Nederlandse moeder en Maltese vader en sinds mijn 18e woon ik in Nederland. 

Vanaf mijn vroegste herinneringen heb ik altijd een passie voor sport gehad. Op mijn twaalfde ontdekte ik tennis, en vanaf dat moment raakte ik direct gefascineerd door het samenspel van balrotatie en balcontrole.

Na het afronden van mijn studie Communicatie en Media aan de Hogeschool Utrecht en enkele jaren werkervaring bij diverse bedrijven, werd het me duidelijk dat eenfulltime kantoorbaan niet bij me paste. Daarom besloot ik in 2018 mijn hart te volgen en een opleiding tot tennisleraar te volgen. Het was zonder twijfel een van de beste keuzes in mijn leven.


Wat ik het meest waardeer in mijn werk? Het geven van professionele tennislessen met veel passie en toewijding. Ik streef ernaar ervoor te zorgen dat mijn leerlingen plezier beleven aan hun tenniservaring en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om je op de tennisbaan te ontmoeten!"

3. Vaker inzet van leden gevraagd

Het hele jaar door zijn we als Bestuur druk met het reilen en zeilen van onze club. Iets wat we als bestuursleden graag doen, maar wat ook veel tijd vergt. Dit willen we natuurlijk niet ten koste laten gaan van leuke events die we gedurende het tennisseizoen willen organiseren voor onze leden. Daarom gaan we vaker een beroep doen op onze leden om mee te helpen events te organiseren. 

Tevens vragen we jullie hulp bij het onderhoud van ons tennispark. Door het seizoen heen verzorgen Robert Smits en zijn team het reguliere onderhoud. Hierdoor ligt ons park er de afgelopen jaren zo verzorgd bij. Maar 4x per jaar wordt er groot onderhoud gedaan en daar kunnen ze best wat hulp bij gebruiken. Kijk daarom alvast in je agenda of je op één of meerdere van de dagen kunt helpen. Het onderhoud vindt plaats in de ochtend, aanvang 10uur.

4. Save the dates

In eerdere berichtgeving hebben we al gemeld dat onze clubagenda voor komend seizoen gepubliceerd is. Ons eerste event staat al op stapel! Zaterdag 30 maart gaan we om 15uur van start met ons jaarlijks openingstoernooi! Dit toernooi is voor alle leden jong en oud. Voor de jeugdleden organiseren we een eigen toernooi. Ga snel naar onze clubapp en schrijf je in! Clubapp > Club > Agenda > Openingstoernooi

Er staan nog veel meer leuke events door het hele seizoen heen gepland. Speciaal voor de jeugd organiseren we dit jaar 3 events en gaan we weer volop tossen. Leuk om ook buiten je vaste tennisclubje andere leden te ontmoeten. Dus neem even een kijkje op onze agenda en save the dates!

5. Voorjaarscompetitie        

Vanaf 5 april gaat de voorjaarcompetitie weer van start. Afgelopen najaar zijn we met 3 kampioenen de competitie geeindigd, waaronder 1 jeugdteam! Dit voorjaar wordt onze club ook weer goed vertegenwoordigd met wel 6 senioren teams & 1 jeugdteam! Hoe leuk dat onze club ook deze competitie vertegenwoordigd worden door een jeugdteam. Op de vrijdagavond spelen er 4 teams; 1 herenteam, 1 gemengd team en 2 damesteams. Op de zaterdag spelen er 2 herenteams en op zondag speelt ons jeugdteam.

We streven tijdens de competitie naar het vrijhouden van baan 4 voor recreatief tennis op de vrijdagavond. Echter wanneer 2 teams ontvangend zijn, worden alle banen gereserveerd voor de competitie. Die avond kan er dan niet recreatief getennist worden. Alle leden zijn natuurlijk van harte welkom om onze team te komen aanmoedigen. 

6. Wijzigingen in het bestuur

Komende ALV treden Robert Smits (baan commissaris) en Machteld van Wijck (communicatie commissaris) af als bestuursleden van onze club. We zijn erg blij dat Robert, na zijn aftreden, samen met zijn team ons tennispark blijft onderhouden. We willen Robert en Machteld langs deze weg bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren.

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we drie nieuwe bestuurleden hebben! Maartje van Puijenbroek, Annick de Boorder & Elwin van Mierlo. Maartje gaat de functie van Communicatie commissaris vervullen, Annick de functie van commissaris van Training & Jeugd en Elwin de functie van Baan commissaris. We heten Maartje, Annick & Elwin van harte welkom in ons bestuur! 

7. Vrienden van TC Voordaan

Word jij ook een vriend van TC Voordaan? Vrienden van TC Voordaan zijn particulieren of ondernemers die onze club een warm hart toedragen en ons jaarlijks sponsoren voor een bedrag van EUR 100,-. Dit sponsorgeld gebruiken we voor onderhoud en de aankleding van ons park & clubhuis.

Afgelopen seizoen zijn we begonnen met het vernieuwen van onze doeken langs de baan. We hebben toen enkele nieuwe sponsoren bereid gevonden een doek voor hun rekening te nemen langs de banen 1 + 2. Dit jaar willen we ook de banen 3 + 4 voorzien van gesponsorde doeken. Voor ondernemers de uitgelezen plek, mooi in het zicht van het bestemmingsverkeer hockeyclub Voordaan!

We zijn heel blij dat we ook dit jaar SNS Bank, VFM, BuySmart, Tandartspraktijk Jordanlaan, Lauxtermann Advocaten, Proceskracht, Admiprof en De Reigerbouw, Cadform en De Huisvrienden makelaars! vrienden van onze club kunnen noemen!

Naast deze 10 enthousiaste ondernemers zijn we natuurlijk op zoek naar nog meer vrienden van TC Voordaan. Voor EUR 100,- per jaar help je onze tennisclub enorm! Wil je ook een vriend worden van TC Voordaan, we verwelkomen je graag! Klik hier voor meer informatie en het sponsorformulier.

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan