Sleepnet 2022-03

01 maart 2022


  1. Algemene Ledenvergadering
  2. Tennislessen starten op maandag 04 april
  3. Agenda 2022
  4. Voorjaarscompetitie 2022; start vrijdag 08 april
  5. Opleuken tennismuur
  6. Onderhoud gravelbanen
  7. Vrienden van TC Voordaan

Algemene Ledenvergadering; dinsdag 05 april

Dinsdag 05 april houden we de algemene ledenvergadering. De officiële uitnodiging is naar alle leden gemaild. Tijdens deze ALV wordt een stemming gehouden voor akkoord statutenwijziging. Door de invoering van de wet WBTR is er een noodzaak om de statuten aan te passen. Voor het besluit tot statutenwijziging is 2/3 van de aanwezigheid van de stemgerechtigde leden vereist. Van de geldig uitgebrachte stemmen moet 2/3 voor zijn. In geval 2/3 van de stemgerechtigde leden niet aanwezig is, is TC Voordaan verplicht een tweede ALV te organiseren op dinsdag 19 april om 19:00uur. Daarom een oproep aan alle leden om de ALV dit jaar bij te wonen. Online stemmen is helaas niet mogelijk.

Start ALV              19:00uur

Tennislessen

Vanaf maandag 04 april begint Rik weer met zijn tennislessen om de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Leden hebben zich weer enthousiast aangemeld, dit geld ook voor onze jeugdleden. Alle avonden zitten vol en twee middagen zijn gevuld met jeugdlessen.

Het lestarief voor volwassenen is EUR 42/uur. Voor een groepsgrootte van vier personen betekent dit in totaal EUR 147,- per persoon voor 14 lessen en EUR 136,30 per persoon voor 13 lessen. Jeugdtarief is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Agenda 2022 – Openingstoernooi zaterdag 2 april!

Nu corona wat naar de achtergrond lijkt te verdwijnen, hebben we weer een aantal leuke events in petto voor komend seizoen. Om te beginnen met ons openingstoernooi op zaterdag 2 april. We gooien alles even lekker door elkaar, het wordt een all mixed up toernooi. Waar we tijdens onze clubkampioenschappen strijden om de eerste plaats, gaan we tijdens ons openingstoernooi met een knipoog voor de winst en vol overgave voor de gezelligheid. Dus schrijf je snel in en kom gezellig met ons het nieuwe tennisseizoen inluiden op zaterdag 2 april

Openingstoernooi:

Vorm:                  (gemengd)dubbel; all mixed up

Datum:                zaterdag 2 april

Aanvang:              20uur

Einde:                  circa 22:30uur

Inschrijven:          uiterlijk donderdag 31 maart

Inschrijven via:     [email protected] (naam, speelsterkte (beginnend/gevorderd,mobnr.)

Inschrijfgeld:        EUR 5,-

Kijk regelmatig op onze online agenda voor het programma. Gedurende het seizoen worden hier nog leuke events aan toegevoegd.

Voorjaarscompetitie 2022; start maandag 08 april

Dit voorjaar wordt onze club vertegenwoordigd door zes teams. Waarvan 1 jeugdteam!

Voor de seniorencompetitie spelen op de vrijdagavond 1 gemengd team, 1 herenteams en 2 damesteam en op de zaterdag 1 herenteam. En voor de juniorencompetitie hebben we 1 team op de zondag. We vinden het als club heel leuk dat we dit jaar ook vertegenwoordigd worden door een juniorenteam. Zet h’m op!

Op vrijdag 8 april en 10 juni spelen er 2 teams thuis. Dit betekent dat op die twee avonden alle banen gereserveerd zijn voor de competitie en er niet vrijgespeeld kan worden. Leden zijn van harte welkom om onze competitie teams aan te komen moedigen. Ga voor meer informatie: competitie-informatie

‘Opleuken’ tennismuur

Waren we een paar jaar geleden blij verrast dat ons muurtje een oranje vloer had. Komende periode gaan we daar een mooie muur bij creëren. Voor de jeugdige spelers van de club gaan we een uitdagende en inspirerende muur maken. Totie Cronie gaat deze schildering verzorgen. En daar zijn we enorm blij mee! Totie is beeldend kunstenaar en al jaren lid van onze club. Ben je benieuwd naar haar werk. Neem dan even een kijkje op haar website

Voordat Totie aan de slag gaat, willen we aan onze jeugdleden vragen om Totie te inspireren met leuke ideeën en creaties. Help je Totie mee? Mail jouw tekening voor 3 april naar info@tcvoordaan. Je mag hem natuurlijk ook in de brievenbus doen van Berkenlaan 5. We kijken uit naar jullie toffe ideeën. Totie heeft alvast ter inspiratie 2 tekeningen voor jullie gemaakt. En je ziet laat je fantasie de vrije loop. Succes!

Onderhoud gravelbanen

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het klaarmaken van onze banen voor het nieuwe tennisseizoen. In de loop van volgende week van 28 maart worden de netten weer opgehangen. Zodra deze hangen, wordt dit kenbaar gemaakt via de mail.

Vrienden van TC Voordaan

Vrienden van TC Voordaan zijn ondernemers die onze club een warm hart toedragen en ons jaarlijks sponsoren voor een bedrag van EUR 100,-. Dit sponsorgeld gebruiken we voor onderhoud en de aankleding van ons park en clubhuis.

Dit seizoen vernieuwen we alle doeken langs de banen. Een aantal doeken hangen inmiddels. Komende weken worden ook alle andere doeken vervangen. Langs de banen 3 +4 zijn nog enkele plekken vrij, mooi in het zicht van het bestemmingsverkeer hockeyclub!

We zijn heel blij dat we ook dit jaar VFM, BuySmart, Tandartspraktijk Jordanlaan, Lauxtermann Advocaten, Proceskracht, Admiprof en De Reigerbouwtot onze vrienden van de club mogen rekenen. Daarnaast verwelkomen we twee nieuwe vrienden Cadform en De Aanhuurmakelaar! Welkom als sponsor van onze tennisclub!

Naast deze 9 enthousiaste ondernemers zijn we natuurlijk op zoek naar nog meer vrienden van TC Voordaan. Voor EUR 100,- per jaar help je onze tennisclub enorm! Wil je ook een vriend worden van TC Voordaan, we verwelkomen je graag! Klik hier voor meer informatie en het sponsorformulier.

 

                       

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan