Sleepnet 2019-09

01 september 2019


  1. Clubkampioenschappen zijn begonnen!
  2. Najaarscompetitie start maandag 9 september
  3. Vrijdag 20 september 3e jeugdkring toernooi TV Tautenburg Maartensdijk
  4. Tennislessen
  5. Oproep groot onderhoud en schoonmaak clubhuis
  6. Sponsoren Vrienden van TC Voordaan

 

Clubkampioenschappen zijn begonnen

Vandaag, maandag 09 september, zijn de clubkampioenschappen gestart. Komende twee weken worden er elke avond wedstrijden gespeeld en gestreden om de eer van clubkampioen. Op donderdag 12 en 19 september is er een gezellige borrel op de baan. Of je je nu opgegeven hebt of niet kom gezellig even een drankje doen en de deelnemers aanmoedigen er beloven mooie potten gespeeld te worden. We sluiten het toernooi af op zaterdag 21 september met een BBQ en aansluitend feest waar we het clubhuis ook officieel gaan openen, dus kom ook gezellig naar het clubfeest. Ook hier geldt, je hoeft geen deelnemer te zijn om gezellig aan de BBQ en het feest deel te nemen.

Ga voor het Wedstrijdschema en het opgeven voor de BBQ naar onze site.

 Najaarscompetitie

Ook de najaarscompetitie is vandaag begonnen. Onze club wordt vertegenwoordigd door drieteams; heren, dames en gemengd. De enthousiaste deelname aan de regionale competitie heeft helaas zijn weerslag op de AMU. Deze gaat dit najaar niet door, door te weinig inschrijvingen. Dit is op zich niet zo raar, aangezien de AMU een aantal jaar geleden juist in het leven was geroepen als alternatief voor de regionale competitie. In het voorjaar zullen we opnieuw kijken of er behoefte is aan de AMU.

Op 20/09, 04/10, 11/10 en 24/10 spelen twee van de drie competitieteams thuis. Op deze avonden zijn alle banen vanaf 19:00uur gereserveerd voor de competitie.

Voor nu competitieteams van TC Voordaan zet h’m op!

Jeugd Kringtoernooi

In samenwerking met een aantal tennisclubs de tennisclubs Hercules, Meijenhagen enFak, is dit seizoen een start gemaakt met het organiseren van een aantal jeugdtoernooitjes. Helios trapte in april af met het eerste toernooi. Vier banen vol met enthousiaste jeugd viertallen. Het tweede toernooi bij Fak verregende helaas maar dat mag de pret niet drukken want vrijdag 20 september staat het derde toernooi gepland bij T.V. Tautenburg in Maartensdijk.

Inschrijving voor 15 augustus via [email protected]. Aanvang 16uur, deelname EUR 5,- p.p.

Midzomernachttoernooi

Het midzomernachttoernooi is helaas als gevolg van de eikprocessierups niet doorgegaan. Leden die hun deelnamegeld al hadden voldaan, krijgen dit terug op hun rekening gestort.

Tossavond ‘Misterymatch’

Donderdag 17 oktober wordt alweer de laatste tossavond georganiseerd. Een leuke manier om leden te leren kennen of gewoon is even een bal te slaan met iemand buiten je vaste tennisgroep. Een aanrader voor nieuwe leden. Meedoen? geef je even van tevoren op.

Bar(wensen)

We zijn heel blij dat zoveel leden gebruik maken van het elektronisch overmaken van hun barrekening. Daarnaast is het mogelijk om eventuele barwensen kenbaar te maken bij Frank Smit via [email protected]. Hij kijkt dan in hoeverre het past binnen het huidige assortiment.

Vrienden van TC Voordaan

Vrienden van TC Voordaan zijn ondernemers die onze club een warm hart toedragen en ons jaarlijks sponsoren voor een bedrag van EUR 100,-. Dit sponsorgeld gebruiken we voor onderhoud en de aankleding van ons park en clubhuis.

We zijn heel blij dat we ook dit jaar VFM, BuySmart, Tandartspraktijk Jordanlaan, Lauxtermann Advocaten, Proceskracht, Artilience en admiprofs tot onze vrienden van de club mogen rekenen.

Naast deze 7 enthousiaste ondernemers zijn we natuurlijk op zoek naar nog meer vrienden van TC Voordaan. De sponsoring stelt ons in staat om onze tennisclub goed te onderhouden. Wil je ook een vriend worden van TC Voordaan voor EUR 100,- per jaar, we verwelkomen je graag! Klik hier voor meer informatie en het sponsorformulier.

Zondag 29 september organiseren we het tweede sponsorentoernooi speciaal voor de vrienden van TC Voordaan. Die middag zijn de banen 1 + 2 voor dit toernooi gereserveerd van 15-18uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan