Sleepnet 2019-02

01 februari 2019


Een nieuw tennisseizoen staat weer voor de deur, mooi moment voor een sleepnet met de volgende onderwerpen:

 1. Algemene Ledenvergadering
 2. Tennislessen inschrijven tot maandag 01 april
 3. Agenda 2019 + jeugdtoernooitjes
 4. Geslaagde Après Ski
 5. Flyer
 6. Oproep groot onderhoud en schoonmaak clubhuis
 7. Voorjaarscompetitie 2019; start vrijdag 12 april
 8. All Mixed Up voorjaar 2019; start zondag 14 april
 9. Clubkampioenschappen 2019
 10. Enquête
 11. Gravelbanen
 12. Vrienden van TC Voordaan
 13.  

Algemene Ledenvergadering; woensdag 28 maart

Donderdag 28 maart houden we de algemene ledenvergadering met aansluitend een klein tennistoernooi om weer een beetje in te komen voor het seizoen. Officiële uitnodiging volgt.

Start ALV             20-21uur

Start Minitoernooi          21-22:30uur (alleen voor deelnemers ALV)

Tennislessen

Begin april begint Rik weer met zijn tennislessen. Tot maandag 4 maart kun je je weer opgeven voor lessen. De lessen (16 stuks) beginnen vanaf maandag 01 april (geen grap) en worden op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gegeven van

19:30-22:30uur. Mochten leden geïnteresseerd zijn in lessen in de ochtend of middag dan kan dat in overleg met Rik en wanneer er genoeg animo voor bestaat. De jeugdlessen vinden zoals gewoonlijk op de maandagmiddag plaats.

Het lestarief voor volwassenen is EUR 42/uur. Voor een groepsgrootte van vier personen betekent dit in totaal EUR 168,- per persoon voor 16 lessen. Jeugdtarief is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Agenda 2019 + jeugdtoernooitjes

De agenda voor 2019 is bekend. In samenwerking met een aantal tennisclubs uit de omgeving, Hercules, Meijenhagen en Fak, worden er komend seizoen een aantal toernooitjes georganiseerd voor de jeugd. Hoe leuk, elk toernooi wordt georganiseerd op een van de deelnemende tennisclubs. Dit betekent dat ook op onze club een kindertoernooi georganiseerd gaat worden. Houd de agenda in de gaten! Helios trapt af op 08 april van 16:00-18:00uur met aansluitend pannenkoeken eten!!

Geslaagde Après Ski

Op zaterdag 12 januari hebben we het nieuwe jaar feestelijk gevierd met een gezellige après-ski borrel op de club. Glühwijn, vuurkorf, ski’s, muziek en een knutseltafel voor de kids…..Het was een gezellige  borrel met een mooie opkomst van jong en oud!

Flyer

Afgelopen jaar zijn er veel nieuwe gezinnen komen wonen in Groenekan. Een mooie reden om ons hele dorp te voorzien van onze flyer. Misschien heb je hm al tussen je post gevonden. Mocht je iemand weten die graag wilt gaan tennissen en nog op zoek is naar een leuke tennisclub, zet deze flyer dan in en wellicht verwelkomen we binnenkort weer nieuwe leden! Met vier banen hebben we ruimte voor circa 400 leden, daar zijn we nog lang niet. Er is dus ruimte genoeg voor nieuwe leden zonder dat dit tot problemen leidt qua baanbezetting.

Oproep groot onderhoud en schoonmaak clubhuis  

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat, organiseren we op zaterdag 9 èn zondag 10 maart van 14:00-17:00uur een groot onderhoud en schoonmaak van ons clubhuis. Ons clubhuis is toe aan een grote opknapbeurt. Zowel het clubhuis als het terras wordt aangepakt. Een commissie buigt zich op dit moment over de nieuwe inrichting van het clubhuis. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande materialen zoals pallets en inzet van vrijwillige hulp van leden. Heb je pallets liggen en wil je deze kwijt we kunnen ze goed gebruiken voor het maken van een mooie loungebank op het terras. Ben je zelf niet in de gelegenheid om ze naar de club te brengen, dan komen we ze graag even ophalen, geen probleem!

Op zaterdag 9 maart wordt het hele clubhuis binnen en buiten schoongemaakt en opgeruimd en wordt een start gemaakt met het timmerwerk waaronder loungebanken, clubhuis.

Op zondag 10 maart wordt het hele clubhuis geschilderd en wordt verder gegaan met het timmerwerk. We sluiten het klusweekend af met een borrel voor alle klussers om 17uur!

Mocht het op deze dagen gaan regenen dan heeft het timmerwerk prioriteit en wordt er in het clubhuis getimmerd. Het schoonmaakwerk en verven wordt dan verplaatst naar een andere datum.

Uitgangspunt voor de nieuwe inrichting van ons clubhuis is een meer warm en uitnodigend karakter. Een clubhuis waar leden graag nog even iets met elkaar gaan drinken na een potje tennis. Daarnaast willen we ons clubhuis een meer verbindende functie gaan geven binnen ons dorp Groenekan. Waar leden met dorpsgenoten nog even gezellig komen uitpuffen na het wielrennen of gezamenlijk een voetbalwedstrijd komen kijken. Of waar we gewoon een paar keer in het jaar een gezellige borrel organiseren waar leden en dorpsgenoten elkaar ontmoeten. Dit alles met natuurlijk in het achterhoofd dat onze club primair een tennisclub is voor haar leden en onze prachtige sport tennis!

Om dit te bereiken hebben we natuurlijk de hulp van zoveel mogelijk leden nodig! Wil je ook komen helpen bij dit groot onderhoud, laat het ons voor 5 maart weten via het deelname formulier. Op basis van de inschrijvingen kunnen we een realistische planning maken van wat er gedaan kan worden in dit weekend.

Voorjaarscompetitie 2019; start vrijdag 12 april

Dit voorjaar wordt onze club vertegenwoordigd door vier teams!

1 gemengd team, 2 herenteams (vrijdag) en 1 damesteam (vrijdag) hebben zich ingeschreven. Wanneer de vrijdagavond teams tegelijk thuis spelen zullen we dit zo spoedig mogelijk laten weten via onze site en natuurlijk houden de teams zelf ook rekening met de beschikbaarheid van ten minste 1 baan. We verwachten dat dit niet heel vaak voorkomt en hopen op jullie begrip. Ga naar onze site voor meer competitie-informatie

All Mixed Up Voorjaar 2019; start zondag 14 april

De inschrijving voor de AMU Voorjaar 2019 is weer begonnen! Tot vrijdag 15 maart kan iedereen zich weer opgeven. De AMU wordt gespeeld op de volgende zondagen; 14/04, 28/04, 05/05, 12/05, 19/05, 26/05, 02/06. Starttijden zijn 09:30uur en 10:30uur. De All Mixed Up sluiten we af met een gezellig toernooi op zondag 02/06 van 9:30 -12:00uur.

Clubkampioenschappen 2019

Na jaren van afwezigheid, gaan we dit jaar weer starten met clubkampioenschappen! Reinbert van Zwetselaar en Robbert Wildeboer nemen de organisatie op zich en het belooft een gezellig en sportieve week te worden. De clubkampioenschappen vinden plaats in de 1e week van juli (1-7 juli).

Enquête

Binnenkort ontvangen alle leden een enquête, waarin we over verschillende thema’s graag jullie mening dan wel waardering op basis van een score willen weten. Thema’s zijn; competitie, toernooien, jeugd, onderhoud park, clubhuis/bar etc.

Gravelbanen

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de ingevoerde regel, om eerst de banen 3 + 4 te bespelen bij een leeg park, zijn vruchten afgeworpen. De baaninspectie is positief bevonden er hoeft minder gravel afgevoerd te worden en dus ook minder bijgevuld. We zijn enorm blij met dit resultaat! Om de vooruitgang in kwaliteit van de banen 3 + 4 te behouden hebben we besloten dat de regel om bij een leeg parkt eerst de banen 3 + 4 te bespelen een vaste regel van de club wordt.

Vrienden van TC Voordaan

Vrienden van TC Voordaan zijn ondernemers die onze club een warm hart toedragen en ons jaarlijks sponsoren voor een bedrag van EUR 100,-. Dit sponsorgeld gebruiken we voor onderhoud en de aankleding van ons park en clubhuis.

We zijn heel blij dat we ook dit jaar VFM, BuySmart, Tandartspraktijk Jordanlaan, Lauxtermann Advocaten en Proceskracht tot onze vrienden van de club mogen rekenen.

Daarnaast verwelkomen we twee nieuwe vrienden Artilience en admiprofs!

Naast deze 7 enthousiaste ondernemers zijn we natuurlijk op zoek naar nog meer vrienden van TC Voordaan. De sponsoring stelt ons in staat om onze tennisclub goed te onderhouden. Wil je ook een vriend worden van TC Voordaan voor EUR 100,- per jaar, we verwelkomen je graag! Klik hier voor meer informatie en het sponsorformulier.

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan