Lidmaatschap

Wil je lid worden van TC Voordaan, vul dan ons online aanmeldformulier in. Deze vind je rechts boven in onze navigatiebalk. Let op bij de inschrijving vragen we ook om een recente pasfoto (bestemd voor jouw ledenpas) te uploaden. Het je vragen over het lidmaatschap neem dan contact op met Thijs Bodmer via  [email protected].

Leden van buiten Groenekan

Nieuwe leden van buiten Groenekan, die in het verleden niet in Groenekan hebben gewoond, niet eerder lid zijn geweest van T.C. Voordaan en niet schoolgaan of werken in Groenekan, dienen geïntroduceerd te worden door een bestaand lid van T.C. Voordaan. Voor de volledigheid vragen wij dat twee bestaande leden hun handtekeningen te zetten als ‘bewijs’ voor deze introductie.

Kosten lidmaatschap 2023:

Senioren > 24 jaar:               EUR 169,- per jaar

Senioren 18 t/m 24 jaar:      EUR 131,-

Daglid:                                   EUR 143,- per jaar  (maandag t/m vrijdag tot 18uur)

Junior 5 t/m 8 jaar:              EUR  43,-  per jaar

Junior 9 t/m 12 jaar:            EUR  64,-  per jaar

Junior 13 t/m 17 jaar:           EUR  85,-  per jaar

Kinderen kunnen als junior worden ingeschreven als zij in groep 3 van de basisschool zitten. Junioren en senioren behoren tot een leeftijdscategorie indien zijn in 2023 de betreffende leeftijd bereiken of bereikt hebben. Een junior wordt senior in 2023 indien hij/zij in 2022 17 jaar is geworden.

Bij inschrijvingen wordt éénmalig inschrijfkosten a €25,- in rekening gebracht.

Aanmelden KNLTB ClubApp (verplicht)

Wanneer je lid bent van onze tennisclub, meld je je aan voor de KNLTB ClubApp. Voor het reserveren van een baan, maken wij gebruik van deze KNLTB ClubApp. Het gebruik van deze reserveringsapp is verplicht. Instructie installeren KNLTB ClubApp

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie. Dit dient uiterlijk 1 januari te gebeuren voor het komende tennisseizoen. Indien wij voor deze datum geen schriftelijke opzegging hebben ontvangen, dan zal het lidmaatschap met een jaar verlengd worden.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan