Terug naar overzicht

Tenniskamp TC Voordaan 2024

Clubhuis
15-7-2024 09:00 - 19-7-2024 16:00
11

Let op! Bij de inschrijving van je kind(eren) krijg je 5 vragen om de inschrijving compleet te maken. Je kunt maar 1x het inschrijfformulier gebruiken. Dat betekent dat wanneer je meerdere kinderen wilt opgeven, je bij elke vraag de gegevens van alle kinderen die je wilt opgeven moet invullen. Gebruik steeds dezelfde volgorde om verwarring te voorkomen. 

Tenniskamp 2024

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons 4-daagse tenniskamp voor TC Voordaan jeugdleden. Ook dit jaar gaan we weer een leuk kamp organiseren in de eerste week van de zomervakantie 15 t/m 19 juli.

Ben je op zoek naar een leuk en sportief tenniskamp waar jouw kinderen de hele dag lekker buiten bezig zijn? TC Voordaan biedt sportiviteit en leuke buitenactiviteiten in een mooie bosrijke omgeving. Kinderen dienen zelf te beschikken over tennismateriaal (racket en tennisschoen met fijne profielzool, bij voorkeur visgraat) Hockeyschoenen zijn verboden op onze gravelbanen. Smeer je kinderen thuis al in met zonnebrand ;-)

Tenniskamp in het kort:  

Wanneer:  

1e week zomervakantie (15-19 juli); maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag

Wat:           

4 dagen tennis- en buitenactiviteiten, lunch en snacks zijn inbegrepen. Tijden deze dagen ligt de focus vooral op het tennisspel (3 uur) en worden er daarnaast ook leuke buitenactiviteiten georganiseerd.

Tijden:       9:00-16:00 uur (vrijdag tot 17:00 uur)

Wie:     jeugdleden TC Voordaan

Leeftijd:
7 t/m 12 jaar

Niveau:     

Beginners & gevorderden. Geef het niveau van uw kind op bij inschrijving. Voor de indeling van de groepen wordt onderscheid gemaakt in beginnende en meer ervaren spelers. Bij de beginnende spelers ligt de nadruk op de bal- en slagvaardigheid door middel van leuke spelletjes en oefeningen op de baan. Bij de ervaren spelers ligt de nadruk op slag- en spelverbetering. De hoofdtrainer kan tijdens de eerste kampdag besluiten om nog wisselingen te maken tussen de deelnemers van de beginners en gevorderde groep, mocht dit nodig blijken op basis van speelniveau van de betreffende deelnemer. De betreffende ouder heeft hier geen invloed op.

Uitje:        

Het kamp sluiten we als vanouds af met een gezellig bezoek aan Speelpark Oud Valkeveen. Een middag vol speel- en waterpret! We vertrekken om 12:30 uur en zijn om 16:30 uur weer terug op de club. Voor het realiseren van deze activiteit hebben we de hulp van ouders nodig voor het toezicht tijdens de middag zelf en het vervoer van de kinderen.

Kosten:     

EUR 189,- voor uiterlijk 4 juli over te maken op NL58RABO0308338634 tnv  TC Voordaan ovv Tenniskamp + 'Naam'

Schrijf je snel in, we hebben maar een beperkt aantal plekken!! VOL = VOL

Aanmelden kan via de KNLTB Clubapp
  Terug naar overzicht
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan