Tennislessen

Tennislessen

 

Voor de tennislessen maakt TC Voordaan gebruik van Tennisschool Jeroen van den Heuvel. Tennisschool Jeroen van den Heuvel verzorgt sinds 2005 tennislessen voor een aantal verenigingen in ’t Gooi en omstreken. De tennisschool verzorgt o.a. de tennislessen bij ALTC Abcoude,’t Melkhuisje en TC Voordaan.

De lessen zijn mogelijk voor de jeugd en volwassenen en zowel voor de beginnende tennisser als de gevorderde speler. Alle lessen worden gegeven door Rogier Coster. 

Rogier Coster stelt zich voor

Hallo allemaal. Ik ben Rogier Coster en woon in de Hilversumse Meent. Ik ben geboren in Laren en als klein mannetje van 7 liep ik al bij de tennisclub LTV de Bijvanck met de trainer mee om “ballen te rapen” en te kijken hoe ze aan het lessen waren. Toen mocht je vanaf je 8e pas lid worden en gelukkig is dat bij veel verenigingen tegenwoordig al vanaf je 5ee.

Ik heb daar zelf ook les gehad en competitie gespeeld en al snel kreeg ik ook  bij de bond districtstraining. Op mijn 12e verhuisden we naar Kortenhoef en werden mijn ouders, jongere broer en ik lid van een club waar ik getraind heb bij Jeroen van den Heuvel en ben ik B1-speler geweest. Na de afronding van mijn HEAO-CE en diverse banen heb ik mijn A en B licenties gehaald. Ik ging in 2006 werken voor tennisschool Jeroen van den Heuvel in Blaricum en Abcoude en speelde o.a.  Heren 1e klasse zondag.

Mijn visie op het jeugdtennis is, dat kinderen al op zeer jonge leeftijd veel leuke oefeningen kunnen doen met verschillende grepen en spellen zodat ze zich dat snel eigen maken en daardoor later een hoger niveau bereiken.   Veel “doen” samen met plezier. Dat geldt natuurlijk ook voor senioren.  Ik hoop jullie op de baan te zien!

 

Verdere informatie betreffende de tennislessen is te verkrijgen via:

Laura van Barneveld
0346-211727