Tenniskamp Jeugd

Tenniskamp TC Voordaan

GOED NIEUWS ook dit jaar gaat ons jaarlijkse tenniskamp door! Op dit moment kijken we wat de coronamaatregelen betekenen voor het jeugdkamp. Maar één ding is zeker we maken er weer een leuke en sportieve week van!

Met de zomervakantie in aantocht, organiseren we ook dit jaar weer een leuk en sportief tenniskamp voor de jeugd, samen met Rik van Savooyen van Tennisschool Baarn en drie  begeleiders met ruime tenniservaring. Vier dagen lang worden de kinderen meegenomen in leuke activiteiten op en rond de tennisbaan. In de ochtend en begin van de middag ligt de nadruk natuurlijk op tennis en ondernemen we in de loop van de middag leuke activiteiten in Bos Voordaan achter de club. Bos Voordaan is een mooi en overzichtelijk bos waar de kinderen samen met de begeleiders leuke activiteiten gaan ondernemen.

Ben je op zoek naar een leuk en sportief tenniskamp waar jouw kinderen de hele dag lekker buiten bezig zijn? TC Voordaan biedt beiden; sportiviteit en een mooie bosrijke omgeving vol leuke buitenactiviteiten. Kinderen dienen zelf te beschikken over tennismateriaal (racket en tennisschoen met fijne profiel zool, bij voorkeur visgraat. Hockeyschoenen zijn verboden op de baan) én natuurlijk bij aankomst thuis al ingesmeerd met zonnebrand 😉

Voor vragen kun je terecht bij Caroline van Barneveld via jeugdentraining@tcvoordaan.nl

Inschrijven Tenniskamp 2021

Inschrijving voor het tenniskamp is gesloten.

Tenniskamp in het kort:

Wanneer:  19-23 juli. 4 dagen; maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Wat:          4 dagen tennis- en buitenactiviteiten (lunch is inbegrepen). Tijdens deze            dagen ligt de focus vooral op het tennisspel en worden daarnaast ook leuke                      buitenactiviteiten georganiseerd.

Tijden:      9:00-16:00uur

Leeftijd:    7 t/m 12 jaar

Niveau:    alle niveau’s zijn welkom ook beginners! Voor de indeling van de groepen  wordt onderscheid gemaakt in beginnende spelers en ervaren spelers. Bij de              beginnende spelers ligt de nadruk op de bal- en slagvaardigheid door middel                    van leuke spelletjes en oefeningen op de baan. Bij de ervaren spelers ligt de                      nadruk op slag- en spelverbetering. De hoofdtrainer kan tijdens de eerste                          kampdag besluiten om nog wisselingen te maken tussen de deelnemers van                      de beginners en gevorderde groep. Mocht dit nodig blijken op basis van het                      speelniveau van de betreffende deelnemer. De betreffende ouder heeft hier                        geen invloed op.

Uitje:      het kamp sluiten we als vanouds af met een gezellig bezoek aan speelpark Oud  Valkeveen. Een middag vol speel- en waterpret! We verstrekken om 12:30uur                    en zijn om 16:30uur weer terug op de club. Voor het realiseren van deze                            activiteit hebben we de hulp van ouders nodig voor toezicht tijdens de middag                    zelf en voor het vervoer van de kinderen.

Kosten:     EUR 175,- voor uiterlijk 12 juli over te maken op NL58RABO0308338634 tnv    TC Voordaan ovv Tenniskamp + ‘Naam’