Schooltennis

Schooltennis  t’ Nijepoortje – TC Voordaan

Ook dit jaar heeft De Nijepoort in samenwerking met Tennisclub Voordaan een Clinic Schooltennis georganiseerd. Alle kinderen van groep 3 t/m 6 hebben, in de maand april, twee schooltennislessen gevolgd tijdens de gymles op school. De laatste les heeft plaatsgevonden bij ons op de club onder begeleiding van onze tennispro [naam]. Het zonnetje scheen, de kinderen waren enthousiast kortom een geslaagde afsluiting van schooltennis!

In navolging op de clinic Schooltennis organiseert TC Voordaan in samenwerking met Tennisschool Jeroen van de Heuvel het Nijepoort Toernooi. Kinderen van de Nijepoort vanaf groep 3 kunnen zich hiervoor inschrijven. Het toernooi vindt plaats op [datum] van [tijd-tijd]. 

 

Is uw kind enthousiast geworden voor tennis?

T.C. Voordaan kan u eenmalig een leuk aanbod doen! U betaalt dit seizoen, ter kennismaking, voor het lidmaatschap van uw kind EUR 75,- ipv EUR 90,- en tevens komen de eenmalige inschrijfkosten, ter waarde van EUR 25,- te vervallen. 

T.C. Voordaan biedt uw kind een veilige omgeving om te leren tennissen. Wij werken uitsluitend met professionele trainers en met lesprogramma’s die aansluiten bij de leeftijd en de ontwikkeling van uw kind via Tennisschool Jeroen van de Heuvel. Er is nog plek voor deelname aan tennisles op de maandagmiddag. Heeft u interesse mail naar info@tcvoordaan.nl.

Tenniskamp zomervakantie

Tevens organiseren wij in samenwerking met Tennisschool Jeroen van den Heuvel van 13 t/m 17 Juli het jaarlijkse Tenniskamp op onze club tegen een zeer aantrekkelijke prijs van EUR 149,- . Iedere dag worden er leuke activiteiten georganiseerd en krijgen de kinderen drie uur tennisles. Uw kind hoeft geen lid te zijn om hieraan deel te nemen. Heeft u interesse? schrijf uw kind dan snel in het aantal plaatsen is beperkt www.tsjh.nl/events/voordaan

Waarom tennis?

Tennis is een spannende en veelzijdige sport. Tennis leert uw kind om zichzelf verantwoordelijk te voelen voor gemaakte keuzes in het spel en om te gaan met succes en tegenslag. Elk punt biedt weer een nieuwe kans! Tennis daagt uw kind uit om door te zetten, samen te werken en zelf regels toe te passen. Een sport waar je een leven lang plezier aan kunt beleven en staat voor plezier en sportiviteit.