Afscheid Rik van Savooyen

04 oktober 2023


Rik van Savooyen onze clubtrainer is met pensioen! Afgelopen maandag 2 oktober, hebben we officieel afscheid genomen van Rik. Het afscheid was een mooie verrassing voor Rik. Alle lesgroepen hadden namelijk in de voorafgaande week al persoonlijk afscheid genomen van Rik. Waardoor Rik zeer verrast werd toen er afgelopen maandag om 20uur plotseling zoveel leden naar zijn laatste les kwamen kijken.  

Onze voorzitter, Robbert Wildeboer, hield een mooi verhaal over Rik en zijn tijd bij ons op de club. Zijn befaamde VOS en zomerkamp onderbraken hier niet. Waarna hij de felbegeerde 'Groene Kan' kado kreeg samen met een bos bloemen, lekkere borrelplank & kadobon als dank voor zijn tijd als clubtrainer bij ons op de club.

Rik is in 2016 bij ons op club begonnen via de tennisschool van Jeroen van de Heuvel. In 2018, nadat wij gestopt waren met de tennisschool van Jeroen van de Heuvel, is Rik als zelfstandig trainer verder gegaan als onze clubtrainer. Dit heeft hij met veel enthousiasme gedaan. Jaarlijks verzorgde hij ook bij aanvang van de zomervakantie ons tenniskamp voor de jeugd. En heeft heel wat kinderen van de Nijepoort ontvangen tijdens de jaarslijke schooltennisdagen.

Dank aan alle leden voor dit warme afscheid van Rik & we wensen Rik een heel fijn pensioen toe!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan