Tennislessen

Tennislessen

Het is weer zover…..van zaterdag 23 januari tot zaterdag 20 februari kun je je weer inschrijven voor tennislessen. Heb je voorkeur voor een dag en/of tijdstip geef dit aan op het inschrijfformulier. Wij doen ons uiterste best om hieraan tegemoet te komen, maar kunnen helaas geen garantie geven. Lesdata & tarieven.

Voor de tennislessen maakt TC Voordaan gebruik van Tennisschool Jeroen van den Heuvel. Tennisschool Jeroen van den Heuvel verzorgt sinds 2005 tennislessen voor een aantal verenigingen in ’t Gooi en omstreken; o.a. ALTC Abcoude, ’t Melkhuisje en TC Voordaan. Beginnend, gevorderd, jong of oud voor elk niveau zijn lessen mogelijk in groepsverband of privé.

De lessen worden ook dit jaar gegeven door Rogier Koster. Rogier tennist al van kinds af aan, heeft B1 niveau gespeeld en Heren 1e klasse zondag. Na het afronden van HEAO-CE en diverse banen heeft Rogier besloten om van tennis zijn werk te maken en is in het bezit van de licenties A en B. Sinds 2006 is Rogier werkzaam bij Tennisschool Jeroen van den Heuvel en inmiddels al weer een aantal jaren onze vaste trainer.

De visie van Rogier op jeugdtennis

kinderen kunnen al op zeer jonge leeftijd veel leuke oefeningen doen met verschillende grepen en spellen zodat ze zich dat snel eigen maken en daardoor later een hoger niveau bereiken. Veel “doen” samen met plezier. Dat geldt natuurlijk ook voor volwassenen.’

Voor meer informatie over de tennislessen kun je terecht bij Laura van Barneveld (0346-211727)