Inschrijven klussen clubhuis

Metamorfose clubhuis

Komende weken gaan we nog even hard aan de slag en kunnen we de extra hulp van leden goed gebruiken. Een professionele klusser komt deze week helpen met het elektra, wateraansluiting en verplaatsen van de radiator. Daarnaast staat deze week in het teken van het in de (grond)verf zetten van het clubhuis.

Kom dus ook een avond en/of middag klussen. We kunnen je hulp goed gebruiken, zodat we straks bij de opening van het nieuwe seizoen allemaal kunnen genieten van ons mooie clubhuis. 

  

Zaterdag 30 maart egaliseren vloer (van 14:00-17:00uur)

– Egaliseren vloerFormulier: Timmeren bank + bar zaterdag

Zondag 31 maart verven clubhuis (van 14:00-17:00uur)

– Verven clubhuisFormulier: Timmeren bank + bar zondag

 

Toelichting vernieuwing clubhuis

Ons clubhuis is toe aan een grote opknapbeurt. Zowel het clubhuis als het terras worden aangepakt. Een commissie buigt zicht op dit moment over de nieuwe inrichting van het clubhuis. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande materialen zoals pallets en inzet van vrijwillige hulp van leden.

Uitgangspunt voor het groot onderhoud is het creëren van een meer warm en uitnodigend karakter van ons clubhuis. Een clubhuis waar leden graag nog even iets met elkaar gaan drinken na een potje tennis. Daarnaast willen we ons clubhuis een meer verbindende functie gaan geven binnen ons dorp Groenekan. Waar leden met dorpsgenoten nog even gezellig komen uitpuggen na eht wielrennen of gezamenlijk een voetbalwedstrijd komen kijken. Of waar we gewoon een paar keer in het jaar een gezellige borrel organiseren waar leden en dorpsgenoten elkaar ontmoeten. Dit alles met natuurlijk in het achterhoofd dat onze club primair een tennisclub is voor haar leden en onze prachtige sport tennis! 

Mocht het een regenachtig weekend worden, dan heeft het timmerwerk prioriteit en wordt er in het clubhuis getimmerd. Het schoonmaken en verven wordt dan verplaatst naar een andere datum. Dus geef je op en kom gezellig klussen!