Archief

Archief

 

Op 8 juni kwamen de leerlingen van De Nijepooort op bezoek voor een tennisclinic met Rik van Savooyen. De twee weken voorafgaand hadden de leerlingen allemaal bal- en slagvaardigheidsoefeningen gedaan tijdens de gymles ter voorbereiding van de clinic. Speciaal voor deze lessen had Caroline, onze commissaris voor trainingen en jeugd, ter ondersteuning twee grote KNLTB schooltennis tassen geregeld vol tennismateriaal. Zodat elke leerling, tijdens de gymlessen, lekker aan de slag kon met een eigen racket en de leraren inspiratie konden halen uit de meegeleverde instructiemap. Niet zonder resultaat want de leerlingen van de groepen 3, 4, 5 en 6 gingen tijdens de clinic vol enthousiasme aan de slag, kortom ook dit jaar was het een geslaagde schooltennis clinic! Leerlingen van De Nijepoort bedankt voor jullie enthousiaste deelname, Rik voor de tennisclinic en natuurlijk de ouders van de Nijepoort voor de ondersteuning tijdens de gymlessen én clinic zelf! 

 

 

Geen ergernis meer op baan 3 & 4

Vandaag is de heg langs de banen 3 & 4 aangepakt door Edward Copijn! Wat een mooi resultaat. Voorlopig geen ergernis meer over ballen die voor altijd opgelokt lijken te zijn door de heg. Super fijn, bedankt Edward!

 

Wist je dat….

De dekvloer van het muurtje oranje is! Robert en zijn team hebben aan het begin van dit seizoen het park onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. Een mooie oranje vloer lag stilletjes verstopt onder bosaanslag van de afgelopen jaren….wat een kadootje!! 

 

8 april hebben we het seizoen officieel geopend met ons jaarlijkse Openingstoernooi. Het weer wat heerlijk, de opkomst gezellig en aan de kinderen heeft het zeker niet gelegen. Ook zij hebben deze dag hun eerste ballen weer geslagen. We kijken terug op een geslaagde opening!

 

3 april ATTENTIE: De netten hangen, de banen zijn mooi geprepareerd voor het nieuwe seizoen. Echter de banen 3 + 4 verdienen extra aandacht. De afgelopen seizoenen is er te weinig getennist op de banen 3 + 4 waardoor mos- en onkruidgroei de ruimte kregen. Na inspectie voorafgaand aan dit seizoen is de conclusie dat indien we deze banen niet vaker en intensiever bespelen de kans zeer groot is dat deze twee banen vervroegd (= over 2 jaar) in groot onderhoud moeten. Dit betekent een financiële terugslag op onze balans. Voor de opbouw van reserves voor grootonderhoud van de banen rekening is gehouden met een langere  levensduur van de huidige banen. We willen daarom iedereen dringend verzoeken vaker te kiezen voor de banen 3 + 4!

 

28 maart heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden, met dit keer een zeer speciaal moment. Aan het einde van de vergadering hebben, na jarenlang zich ingezet te hebben voor de club, de voorzitter Martijn Lauxterman en toernooicommissaris Marc de Wild afscheid genomen van het bestuur. Uit handen van de nieuwe voorzitter Robbert Wildeboer, kregen zij een mooi aandenken; de eerste twee officiële ‘TC Voordaan’ tennisshirts! 

Namens het bestuur en alle leden van TC Voordaan hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet voor de vereniging en het Groenekanse karakter van de club. Daarbij willen we ook de ‘partners in crime’ van Marc Trix en Anne Kim bedanken die samen met Marc de onvergetelijke ‘Midzomernachten’ hebben georganiseerd. Dat wordt nog een hele grote uitdaging dit jaar.

  

 

28 maart zijn tijdens de ALV drie nieuwe bestuursleden benoemd; Caroline Barneveld (trainingen & jeugd), Maarten Penning (secretaris) en Robert Smits (technisch commissaris). Namens het bestuur en alle leden van TC Voordaan van harte welkom in het bestuur en kijken uit naar een mooie samenwerking.

vlnr: Justine Gonggrijp, Joop Plantenga, Robbert Wildeboer, Maarten Penning, Robert Smits, Machteld van Wijck

13 januari hebben we het nieuwe jaar feestelijk gevierd met een gezellige après ski borrel op de club. Glühwijn, vuurkorf, ski’s, muziek, knutseltafel en discoprojector voor de kids…..we kunnen terugkijken op een geslaagede borrel met een mooie opkomst van jong en oud! Op een mooi 2018!

 

27 oktober competitieteam Voordaan 1 van de vrijdagavondcompetitie is kampioen geworden! Door een geweldige 4-0 overwinning hebben zij alsnog TV At Risk van de eerste plaats verdrongen! Van harte gefeliciteerd Cees, Manja, Frans, John, Gerard, Jannie, Remco en Sandy!

  

24 juni werd weer het jaarlijkse midzomernachttoernooi gehouden. En inmiddels kunnen we wel zeggen dat het midzomernachttoernooi elk jaar weer een knaller is. Marc, Trix en Anne-Kim krijgen het elk jaar weer voor elkaar om iedereen te verrassen met een super orgineel thema en waar deelnemers de gehele avond op het verkeerde been worden gezet……Dit jaar dus Midsömmer of is het nou Midsommar en de Vimle is dat nou een vaasje, een bank of een wasmand…..Met een guerilla actie werd het toernooi nog even extra onder de aandacht gebracht, geen Groenekanner kon er meer onderuit er stond wat te gebeuren! Dit jaar waren Debbie en Remco de helden van de avond, gefeliciteerd! En Marc, Trix en Anne-Kim wederom bedankt voor een super geslaagde midzomernacht in Groenekan!

 

22 april kwamen de kinderen van de groepen 3, 4 & 5 van de Nijepoort bij ons op bezoek om een tennisclinic te volgen op een echte gravelbaan onder begeleiding van onze professionele tennisleraar Rik van Savooyen. Twee weken voorafgaand hadden de kinderen tijdens de gymles op school bal- en slagvaardigheidslessen gevolgd. En nu dan alles in de praktijk brengen bij ons op de club. Het was een mooie ochtend; lekker weer, de kinderen hadden pret en enkele ouders kwamen kijken. Al met al een geslaagde ochtend!

 

2 april openingstoernooi 2017; een heerlijk zonnetje, een mooie opkomst en leuke partijen kortom een geslaagde opening van het tennisseizoen! En natuurlijk twee winnaars Evelien van Delden & Paul Verstraten van harte gefeliciteerd!

24 maart de netten hangen weer! Met dank aan Luuk en Robbert. Veel tennisplezier!

 

11-15 juli vond het jaarlijks terugkerend tenniskamp plaats onder leiding van Tennisschool Jeroen van den Heuvel. Ook dit jaar konden we rekenen op een mooie opkomst van enthousiaste kinderen van zowel buiten als binnen Groenekan. Het weer zat deze week niet altijd mee, maar dat maakte de week niet minder sportief en gezellig. Gedurende de ochtend werd er getennist en in de middag werden er leuke buitenactiviteiten ondernomen. Kortom een geslaagde week!


25 juni zoals we van het Midzomernacht commitee kunnen verwachten was het ook dit jaar weer een waar spektakel! Volledig in het thema van Treasure Hunt; het park werd even overgenomen door piraten, een club kornuiten die z’n weerga niet kent en ook het orakel liet van zich horen. Voor degene die er niet bij zijn geweest, een gemiste kans! Dit is hèt jaarlijkse evenement op de club waar je bij moet zijn. Dit jaar gingen Patricia en Margareth er met de ‘wisselbeker’ mee vandoor. Wat kunnen we volgend jaar weer voor een spektakel verwachten…..Marc, Trix en Anne-Kim bedankt voor het wederom organiseren van een onvergetelijke midzomernacht in Groenekan!

 

 


22 juni Werd sinds jaren weer het pannenkoekentoernooi op onze club georganiseerd in samenwerking tennischool Jeroen van den Heuvel. Het was mooi weer, een mooie opkomst, heeeeel veel pannenkoeken en enthousiaste deelnemers! Van harte gefeliciteerd Jonatan en Maartje met jullie prijs!


20 mei Vandaag vond het eerste Nijepoort Toernooi plaats in navolging op de Schooltennis clinics. Het was een middag vol tennispret onder begeleiding van tennisleraar Rik van Savooyen. Julia en Reijer van harte gefeliciteerd met jullie prijs!


25 april In de meivakantie (maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei) worden voor zowel de jeugd als volwassenen geen tennislessen gegeven. Maandag 9 mei starten de lessen weer. 

 


14 april Inmiddels een jaarlijks terugkerend tennisevent in samenwerking met de Nijepoort. Vandaag kwamen de leerlingen van groep 3 t/m 6 van de Nijpoort bij onze club op bezoek voor hun derde en afsluitende les schooltennis. De kinderen hadden er zin in en het weer was heerlijk, een perfecte ochtend! De clinic werd gegeven door een oude bekende van de club Roelof, die dit ontzettend leuk deed en de kinderen goed wist te enthousiastmeren. Met dank aan Tennisschool Jeroen van den Heuvel, alle moeders die de tijd namen om te komen helpen en natuurlijk de leraren en leerlingen van de Nijepoort!


03 april is het nieuwe tennisseizoen officieel geopend met het jaarlijkse TC Voordaan Openingstoernooi. Een stralende dag met een mooie opkomst en gezelligheid! De volwassenen speelde mixed dubbels en de kinderen namen deel aan verschillende tennisspellen waarbij ze punten konden verdienen. Bij de mixed dubbels heeft van de dames Barbara Harding gewonnen en van de heren Robbert Wilderboer. Bij de kinderen heeft van de meisjes Julia Minderhoud gewonnen en van de jongens IJsbrand Zwart. Allen van harte gefeliciteerd! En we wensen alle leden een mooi tennisseizoen toe!

 

 


31 maart de netten hangen, er kan weer getennist worden! Het nieuwe tennisseizoen is begonnen, met dank aan Luuk van der Linden!

NETTEN HANGEN TC VOORDAAN

 


11 april dit jaar starten de tennislessen twee weken later dan we gewend zijn vanaf maandag 11 april. De banen worden op dit moment volop geprepareerd. Voor het behoud van de kwaliteit van de banen gedurende het gehele seizoen, hebben we besloten om de banen nog even wat tijd te geven voordat er weer vollop op getennist wordt. Wij hopen op jullie begrip! 


17 maart dit seizoen starten twee nieuwe tennisleraren op onze club; Dave Thomas en Rik van Savooyen. We heten Dave en Rik van harte welkom op onze club!

Tevens willen we Rogier Koster, ook via deze weg, bedanken voor de tennislessen die hij de afgelopen jaren heeft gegeven op onze club. Wij wensen Rogier veel succes met zijn nieuwe uitdaging! 


07 maart afgelopen donderdag hebben Robbert en een groep enthousiaste leden de eerste voorbereidingen getroffen voor het seizoensklaar maken van het park. Vandaag zijn de banen goed onder handen genomen. Het duurt niet lang meer!


17 maart Algemene Ledenvergadering TC Voordaan, aanvang 20:30uur 


03 maart gaat een groep van enthousiaste clubleden ons park seizoensklaar maken. Tijdens deze avond worden onderhouds-werkzaamheden verricht op het park, zodat in de laatste twee weken van maart de club officieel weer open kan gaan. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je graag meehelpen geef je dan op bij Robbert Wildeboer via info@tcvoordaan.nl. De werkzaamheden starten om 20uur. 


 23 januari  Vanaf zaterdag 23 januari is het weer mogelijk om je op te geven voor tennislessen. De inschrijfperiode loopt tot zaterdag 20 februari. Heb je voorkeur voor een dag en/of tijdstip geef dit aan op het inschrijfformulier. Wij doen ons uiterste best om hieraan tegemoet te komen, maar kunnen helaas geen garantie geven. 

 


10 januari  Een goed verzorgde borrel, een gezellige opkomst…..kortom een geslaagde Nieuwjaarsborrel 2016! We wensen iedereen een mooi en sportief 2016 toe. 

 


09 december Het is een feit, de netten zijn verwijderd het tennisseizoen 2015 is ten einde…we kijken terug op een mooi en sportief tennisseizoen, tot volgend jaar!

  


01 november heeft het jaarlijkse Klarenbeek Slottoernooi plaatsgevonden. Waarmee we jaarlijks het einde van het tennisseizoen inluiden, want we gaan natuurlijk door met tennissen tot het gaat vriezen 😉

Het was een schitterende ochtend met een heerlijk zonnetje, taart en een mooie opkomst! Mixed dubbels over drie banen en aan het begin van de middag twee winnaars; bij de dames Paulien Verhey en bij de heren Robbert Wildeboer. Beiden van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning en een welverdiende plaats op de Clubbeker!

Ook langs deze weg nog een extra dank aan de leden die vrijwillig in de week voorafgaand aan het toernooi de wildgroei en herfstval rond en op de banen onder handen hebben genomen, super!


25 oktober Sinds enkele weken is er, door het zondag competitie team, opgemerkt dat er op zaterdagavond ‘hangjongeren’ zijn bij het clubhuis van TC Voordaan. Zij doen tot op heden geen kwaad, maar ze horen er niet en laten rotzooi achter. Zij zijn hierop aangesproken, maar er is helaas nog geen verbetering. Wij houden dit in de gaten en zullen ze, met behulp van een wijkagent of de politie, nogmaals aanspreken. Ter ontmoediging is het hek bij de ‘fietsingang’ aan boszijde, achter de tenniskooi, op slot gedaan. Dit heeft tot gevolg dat onze club voor leden alleen toegankelijk is via de hoofdingang. Hiervoor is ook een sleutel nodig. Heb je nog geen sleutel stuur dan een mail info@tcvoordaan.nl dan krijg je, na betaling van een borg, een sleutel. Graag na het verlaten van het park het hek weer op slot doen. Bedankt voor jullie begrip. 


01 oktober Op zondag 1 november wordt van 11-13 uur het Klarenbeek slottoernooi gehouden. Geef je op door een mail te sturen naar toernooi@tcvoordaan.nl.  


30 augustus Het speelschema voor de najaarscompetitie is bekend. Bekijk dit in de agenda of via het competitie tabblad en houd hier rekening mee, wanneer u wil gaan spelen. 


20 juli Vorige week heeft Tennisschool Jeroen van de Heuvel het jaarlijkse tenniskamp ‘TC Voordaan’ bij ons op de club georganiseerd. Met een enthousiaste deelname van 28 kinderen van binnen en buiten Groenekan! De kinderen zijn de hele week sportief in de weer geweest op het gravel, in het bos, het pretpark èn in het water. De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad, kortom wederom een succes!


29 juni Het Midzomernachttoernooi was, net zoals vorige jaren, weer een gezellig tennis evenement. Het thema van dit jaar was ‘Le Tour du Groenekan’ en de organisatie, in handen van Marc de Wild en Trix Rundberg, had er ook alles aan gedaan om dit thema overal zichtbaar te maken. Zo werden de wedstrijden gespreeld op o.a. Jardin du Copi(j)n, Place de Van der Neut en Palais du Wok, hing de start en finishvlag duidelijk zichtbaar op het sportpark en stonden de hometrainers klaar op het terras om tussen de wedstrijden door even 5 minuten te fietsen.

De opkomst was goed en het was leuk om te zien dat leden van het eerste uur aanwezig waren, evenals mensen die slecht 4 keer eerder een racket in hun handen hadden gehad. Leuke, afwisselende wedstrijden, verborgen talenten en vooral veel plezier zorgden voor een geslaagde avond. Tussendoor was er ook nog een bbq en achteraf uiteraard een lekker drankje.

Een special dankwoord gaat uit naar Fysio Fitness Visscher, die de hometrainers beschikbaar stelde. Verder uiteraard een dankwoord aan alle aanwezigen en aan Marc en Trix die het toernooi voortreffelijk hebben georganiseerd!


27 juni Vandaag is het Midzomernachttoernooi. Vanaf 17:30 uur zijn alle banen gereserveerd. Daarnaast zijn baan 1 en 2 gereserveerd voor een ‘besloten toernooi’.  


19 juni Op vrijdag 3 juli zijn tussen 17:00-20:00 uur baan 1 en 2 gereserveerd voor een ’toernooi’ van de Nijepoort. 


10 juni


22 mei De trainer op onze club, Rogier Coster, stelt zichzelf voor. Naast de trainingen organiseert hij , in samenwerking met T.C. Voordaan, ook andere events zoals het schooltennis en een jeugdtoernooi. Lees hier meer over Rogier en zijn visie. 


21 mei Vandaag hebben de kinderen van groep 3-6 van ’t Nijepoortje tennisles gekregen op onze baan. Het was de laatste les van een reeks van drie lessen, waarin de kinderen kennis maakte met tennis. De zon scheen, Rogier gaf les en de kinderen waren super enthousiast…..kortom een geslaagde ochtend! Kijk hier verder voor meer foto’s en een leuke aanbieding.


20 mei Wisten jullie eigenlijk al dat sommige vogelhuisjes bij T.C. Voordaan bewoond zijn……….


29 april In de week van 13 juli vindt het jaarlijkse sportkamp voor de jeugd weer plaats. Kinderen van 6 t/m 12 mogen deelnemen aan dit leuke event. Zij hoeven niet lid van onze tennisclub te zijn. De hele week staat in het teken van sport en spel, waar tennis natuurlijk een mooie hoofdrol heeft. Het programma is geheel verzorgd, alleen qua vervoer voor het middagprogramma doen we een beroep op de ouders. Kijk voor uitgebreide informatie op Tennisschool Jeroen van den Heuvel. Voor dit event worden dagelijks de banen 1+ 2 gereserveerd van 9:00-13:00 uur. 


28 april Basisschool ’t Nijepoortje komt weer langs! De afgelopen periode hebben de kinderen van groep 3 t/m 6 tijdens twee gymlessen kennisgemaakt met onze mooie sport. Om deze reeks van schooltennis op een ludieke wijze af te sluiten, wordt de laatste les bij ons op de club gegeven. Hoe leuk is dat! De kinderen maken kennis met onze mooie club, spelen op een gravelbaan en krijgen les van een echte tennisleraar. Deze tennisochtend voor ’toekomstige’ leden vindt plaats op donderdag 21 mei. Hierdoor zijn baan 1 en 2 in de ochtend tussen 8:15-11:30 uur bezet. 


24 april Nieuws van het Trainingsfront. Onze trainer, Rogier, heeft aangegeven dat er op de maandagmiddag nog mogelijkheid is om te lessen voor de jeugd. Op woensdagavond is er tussen 18:00-19:00 uur nog mogelijkheid om te lessen voor een groep volwassenen. Indien er interesse is, laat het dan weten via info@tcvoordaan.nl. Dit mag als groep of als individu. In dit laatste geval kunnen we ook mensen ‘samenvoegen’. 


20 april De Voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar er kan al worden opgegeven voor de Najaarscompetitie. Hier komt een aparte nieuwsbrief voor, maar informatie is op dit moment al te vinden op de Competitie pagina


17 april Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse Openingstoernooi op TC Voordaan en het was een groot succes. Lekker weer, een goede organisatie en een hele mooie opkomst zorgden ervoor dat we een gezellige tennisochtend – en middag hadden. In (gemengde) dubbels, speelde iedereen 3/4 wedstrijden en de kinderen hadden een apart ’toernooi’. Zowel de opkomst van de jeugd als van een aantal ‘nieuwe gezichten’ was leuk om te zien, daar zij ook deels voor de toekomst van de club zorgen.
Met een stukje taart, koffie, mooie banen en een prijsuitrijking aan het einde was het een geslaagde dag. Schrijf zaterdag 27 juni vast in de agenda, want dan is het volgende (Midzomernacht)Toernooi. Klik HIER voor enkele foto’s van het Openingstoernooi.  


06 april Komende zondag, 12 april, is het jaarlijkse openingstoernooi bij TC Voordaan. Dit toernooi is traditiegetrouw ook voor de niet-leden uit Groenekan. Kom dus gezellig langs om een balletje te slaan en neem je buurman, buurvrouw, vrienden uit het dorp of familie mee om ook kennis te maken met de club. Tot zondag! 


31 maart De banen zijn weer geopend! De eerste trainingen zijn alweer geweest en de eerste liefhebbers, hebben alweer op de baan gestaan. Vanaf nu is het tennisseizoen 2015 begonnen, wat binnenkort nog ‘gevierd’ wordt met het Openingstoernooi op 12 april. 


01 maart Op dinsdag 24 maart is de Algemene ledenvergadering. Iedereen krijgt hiervoor een aparte uitnodiging. 


01 februari Komende zomer is er weer het zomertenniskamp voor de jeugd. Vorig jaar was dit een groot succes en ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om met vriendjes en vriendinnetjes mee te doen. Het tenniskamp wordt georganiseerd door Tennisschool Jeroen van den Heuvel. Schrijf je snel in via de WEBSITE van de tennisschool.

 


22 januari De voorbereidingen voor het tennisseizoen 2015 zijn in volle gang. Om alle leden straks juist te kunnen informeren over o.a. trainingen, toernooien en competities willen we onze ‘ledenlijst’ en de desbetreffende emailadressen zo compleet mogelijk hebben. In het verleden vroegen we 1 emailadres per huishouden, maar we willen nu van ieder lid een emailadres in ons bestand hebben, zodat we iedereen persoonlijk kunnen bereiken.

Stuur een mail naar info@tcvoordaan.nl met als onderwerp ‘emailadres’ en uw adres wordt per direct toegevoegd.

Archief

Archief

 

 

 

 

25-10 Zaterdag competitieteam kampioen
Vanmiddag is het zaterdag competitieteam van TC Voordaan kampioen geworden in de najaarscompetitie. Namens het bestuur en de hele vereniging feliciteren wij de heren en dames van het team met deze mooie prestatie!

 

13-10 Klarenbeek Herfstmix
Vanaf zondag 26 oktober t/m zondag 9 november vindt de jaarlijks terugkerende Klarenbeek Herfstmix plaats. Dit toernooi, waarbij het plezier voorop staat, wordt gespeeld in Mixed teams. Aanmelden kan (uiterlijk op 23 november) via toernooi@tcvoordaan.nl

11-09 Ledenvergadering betreffende wijziging statuten
Met een grote meerderheid is gisteren door de leden van TC Voordaan ingestemd met de voorgestelde statutenwijziging. De statutenwijziging biedt nu o.a. de mogelijkheid om leden van buiten Groenekan toe te laten.
In totaal zijn er 63 stemmen uitgebracht, waarvan 57 stemmen voor de wijziging waren, 5 stemmen tegen de wijziging waren en 1 iemand blanco stemde. Dit betekent dat er in totaal 62 stemmen zijn uitgebracht (een blanco stem wordt statutair gezien als een stem die niet is uitgebracht). Meer dan de vereiste tweederde meerderheid van het aantal uitgebrachte stemmen geeft hiermee aan dat de wijziging van de statuten doorgang dient te vinden.
De nieuwe statuten zijn pas geldend als deze notarieel zijn verleden. Daar de KNLTB haar leden verplicht te voldoen aan de model statuten zoals door haar opgesteld, dient de KNLTB haar goedkeuring te verlenen aan de statuten van TCV alvorens deze notarieel kunnen verlijden. Het bestuur verwacht dat dit een formaliteit is en zal zorgen voor een zorgvuldige afhandeling. De leden zullen worden ingelicht zodra de procedure is afgerond.

01-09 Clubkampioenschappen

30-07 Jeugd tennisweek groot succes!
In de week van 21 t/m 25 juli was er op Tennisclub Voordaan in Groenekan een tenniskamp voor jeugd van 6 t/m 11 jaar. Het tenniskamp, georganiseerd in samenwerking met Tennisschool Jeroen van den Heuvel, werd gehouden ter vermaak van de jeugd en tegelijkertijd om de tennissport te stimuleren.
Mede initiatiefneemster van het tenniskamp, Marjolein Verhoef van TC Voordaan, zegt hierover: “Het was een groot succes. Het maximaal aantal deelnemers van 20 jeugdspelers werd al snel bereikt en uiteindelijk zijn er zelfs extra jeugdspelers toegelaten. Het is leuk om te zien dat er zoveel animo voor is. De eerste verzoeken voor volgend jaar zijn er al”.
Tijdens de week, die bestond uit 3 hele dagen en 2 halve dagen, lag de nadruk op het tennisspel, maar waren er ook sportieve uitstapjes naar het klimbos in Lage Vuursche, zwembad Dijnselburg en Speelpark Oud-Valkeveen. Onder begeleiding van coaches Rogier en Roelof werden leerzame trainingen afgewisseld met ontspannen bezigheden. “Het was een geslaagde week, die voor herhaling vatbaar is”, volgens de coaches.

11-07 Tennisweek jeugd volgeboekt!!!
De tennisweek die gepland staat voor 21 t/m 25 juli heeft zijn maximaal aantal deelnemers bereikt. Dankzij de inzet van Marjolein Verhoef (jeugdbestuur TC Voordaan) en Jeroen van den Heuvel van de gelijknamige tennisschool is er een mooi programma in elkaar gezet en is het maximaal aantal van 20 deelnemers al behaald.
Tijdens deze spotieve week, gehouden voor de jeugd van 6 t/m 11 jaar, ligt de nadruk op tennis, maar worden er ook andere activiteiten zoals zwemmen, klimmen in een klimbos en spelen in een pretpark, ondernomen. Het bestuur van TC Voordaan is verheugd om te zien dat er zoveel enthousiasme is onder de jeugd en hopen op een mooie, gezellige en sportieve week.

  

23-06 Midzomernachttoernooi
Ook dit jaar was het midzomernachttoernooi weer een groot succes. Goed weer, een mooie opkomst, enthousiate mensen en een bloody mary om mee te beginnen zorgden ervoor dat de dag, die slecht begon vanwege een “Moord on the Court”, een groot succes werd.
Ongeveer 25 actieve tennissers en ook nog wat (jeugdige) supporters zorgden voor een gemoedelijke sfeer. Op de banen zelf ging het er echter lekker fanatiek aan toe om aanwijzingen te verdienen, waarmee de moordenaar(s), de moordlocatie en het moordwapen achterhaald konden worden.
Na een prima bbq met sales en een intermezzo, met de toneelvereniging in het bos, ging het tennistoernooi weer verder. De 2 finales (beste tennissers en beste ‘detectives’) werden gespeeld met handboeien om, wat komische taferelen opleverde. Uiteindelijk bleek JOHAN de beste naam te zijn die dag, want zowel de beste tennisser, als de beste detective was een Johan (respectievelijk Van den Biggelaar en Bladt samen met Hélène en Antoinette). Na de prijsuitreiking werd er nog gespeeld totdat het licht er om 00:00 uur automatisch mee ophield en gingen de voetjes daarna nog van de vloer. Al met al een succesvolle en gezellige dag, met speciale dank aan Trix Rundberg en Anne Kim Copijn die dit alles hebben mogelijk gemaakt!
Klik hier voor enkele foto’s.

28-04 Koningsdag actie TC Voordaan
Tijdens de spelletjesmiddag heeft TennisClubVoordaan de dorpsgenoten in de gelegenheid gesteld om tegen een gereduceerd tarief lid te worden van onze pittoresk gelegen TennisClubVoordaan, waar altijd gelegenheid is om een balletje recreatief of in zekere mate competitief te slaan.

Van deze actie hebben 9 dorpsgenoten direct gebruik gemaakt. Wij zien hen dan ook graag terug op de tennisbaan!

Naast het lidmaatschap zijn er ook een groot aantal dorpsgenoten die een gokje hebben gewaagd : hoeveel ballen zitten er in de mand? Antwoord 48. Onderstaand overzicht laat zien dat de heer Jos Smits het dichtst bij het juiste aantal in de buurt is gekomen. Het juiste aantal is niet geraden,dus het gratis lidmaatschap, kunnen wij dan ook niet uitreiken. De heer Smits zal echter een doos tennisballen ontvangen om zich verder te bekwamen in de tennissport.

Jonnie 39 Lisette 89
Petra 34 Brigitte H.121
Margreet 63 Jesse 75
Klaas 73 Hugo 68
Jos 51 Reinier 44
Maarten 103 Sanne 67
Thomas 64 Jan Erik 38
Yvette 66 Brigitte. K 41
Trix 130 Kees 74
Annemiek 64 Martin 64
Ankie 70 Hanneke 63
Peter 85 Marceline 90
Micky 76 Caroline 54
Remco 55

Inspringing vergrotenWordt u ook enthousiast door deze actie die u wellicht gemist heeft, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@tcvoordaan.nl. Wij zien u graag bij het komende toernooi: Het Dauwtraptoernooi op donderdag 29 mei!

27-04 Inschrijven najaarscompetitie
Ondanks dat de voorjaarscompetitie nog in volle gang is, is er tot 28 mei de mogelijkheid om je op te geven voor de najaarscompetitie. Voor verdere informatie verwijzen we naar de competitie pagina.

07-04 Openingstoernooi een succes
Gisteren, op zondag 6 april, is het openingstoernooi bij TC Voordaan gespeeld. Ongeveer 20 volwassenen en evenzoveel kinderen waren aanwezig om elkaar te leren kennen en om de nieuw geprepareerde banen te bespelen. Ondanks de regen werd er fanatiek gespeeld, al was het plezier uiteraard het belangrijkste.
Het was leuk om ook nieuwe leden, potentiële leden en jeugdleden op de banen te zien. De jeugd zorgde zelfs voor ‘scheidsrechters en ballenjongens -en meisjes. Al met al een geslaagd openingstoernooi met dank aan Marc en Marjolein en alle aanwezige leden.

31-03 De banen zijn geopend!!!
Afgelopen weekend is er al flink gespeeld op de banen van TC Voordaan en vandaag zijn zelfs de eerste trainingen van het nieuwe tennisseizoen. Kom snel kijken en ervaar dat de banen er weer prachtig bijliggen!

29-03 Te koop aangeboden…
TC Voordaan biedt tegen een zeer scherpe prijs een rol gaas aan, die normaal gebruikt wordt voor de afrastering van de tennisbanen, maar die bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden in de tuin. Deze groen, geplastificeerde afrastering is circa 25 meter lang en 1.80 meter hoog. Deze rol gaas is niet gebruikt.

TC Voordaan kan deze rol gaas aan geïnteresseerden aanbieden van €400,-(originele waarde) voor €180,-. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@tcvoordaan.nl.


Voorbeeld