Tenniskamp

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons 4-daagse tenniskamp. Ook dit jaar gaan we weer een leuk kamp organiseren in de eerste week van de zomervakantie 10 t/m 14 juli. Op woensdag zijn de kinderen vrij.  Ben je op zoek naar een leuk en sportief tenniskamp waar jouw kinderen de hele dag lekker buiten bezig zijn? TC Voordaan biedt beiden; sportiviteit en een mooie bosrijke omgeving vol leuke buitenactiviteiten. Kinderen dienen zelf te beschikken over tennismateriaal (racket en tennisschoen met fijne profiel zool, bij voorkeur visgraat. Hockeyschoenen zijn verboden op de baan) én natuurlijk bij aankomst, thuis al ingesmeerd met zonnebrand ;-)

Let op:

  • Ben je lid van onze club, geef je kind dan op via onze KNLTB app. Dit doe je als volgt: clubapp > club > agenda > tenniskamp
  • Ben je geen lid van onze club, stuur dan een mail naar [email protected]. Vermeld in de mail 1. jouw naam + mob.nr en 2. volledige naam + leeftijd van je kind 3. beginnend/gevorderd 4. ik kan wel/niet rijden naar Oud Valkeveen op vrijdag 14 juli en 5. ik kan ja/nee toezichthouden tijdens het uitje in Oud Valkeveen. 

Tenniskamp in het kort:  

Wanneer:   1e week zomervakantie (10-14 juli); maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag

Wat:           4 dagen tennis- en buitenactiviteiten (lunch is inbegrepen). Tijden deze dagen ligt de focus vooral op het tennisspel (3 uur) en worden daarnaast ook leuke buitenactiviteiten georganiseerd.

Tijden:       9:00-16:00uur

Leeftijd:     7 t/m 12 jaar

Niveau:      Beginners & gevorderd. Geef het niveau van uw kind op bij uw inschrijving. Voor de indeling van de groepen wordt onderscheid gemaakt in beginnende en ervaren spelers. Bij de beginnende spelers ligt de nadruk op de bal- en slagvaardigheid door middel van leuke spelletjes en oefeningen op de baan. Bij de ervaren spelers ligt de nadruk op slag- en spelverbetering. De hoofdtrainer kan tijdens de eerste kampdag besluiten om nog wisselingen te maken tussen de deelnemers van de beginners en gevorderde groep. Mocht dit nodig blijken op basis van speelniveau van de betreffende deelnemer. De betreffende ouder heeft hier geen invloed op.

Uitje:         Het kamp sluiten we als vanouds af met een gezellig bezoek aan speelpark Oud Valkeveen. Een middag vol speel- en waterpret! We vertrekken om 12:30uur en zijn om 16:30uur weer terug op de club. Voor het realiseren van deze activiteit hebben we de hulp van ouders nodig voor het toezicht tijdens de middag zelf en het vervoer van de kinderen. 

Kosten:      EUR 179,- voor uiterlijk 4 juli over te maken op NL58RABO0308338634 tnv  TC Voordaan ovv Tenniskamp + 'Naam'

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

/

Adres

Lindenlaan 64
3737 RD Groenekan